CAROLINA PRUIS (1961) maakte carrière binnen Sanoma Media, waar ze opklom van business controller tot directeur. Ze werkte er onder andere voor Libelle, VT Wonen en AutoWeek en stond aan de wieg van ilse media.

Ondanks dat Management Team haar in 1999 als een van de top vijfentwintig zakendiva’s in Nederland zag, besloot ze een andere richting in te slaan en koos voor de vrijheid en onafhankelijkheid van het interim-schap via haar bv Groot Geluk.

Als interim-directeur is ze gespecialiseerd in veranderprocessen en in het sturen van menselijk gedrag. Het zijn immers altijd de mensen die het zakelijk succes bepalen.

Als interim-directeur zag ze veel bedrijven van binnen en leerde hoe je je als vrouw onder mannelijke uitdagers handhaaft.

Haar persoonlijke management- en veranderervaring heeft zij opgetekend in Vrouw op de apenrots. Met dit boek reikt zij andere vrouwen tools aan om met succes de carrièreladder te beklimmen.

Haar lessen deelt zij ook via workshops, trainingsprogramma’s en via persoonlijke coaching. Wil je meer over haar weten, ga dan naar haar persoonlijke website http://carolinapruis.nl/